zondag 21 juli 2013

Te warm om te verven....

De hele week zijn we druk in de weer geweest met het verfwerk, no stop wel.... Een hele klus nog, door al die kleine raampjes... het zijn ook nog een schuiframen, luiken, deuren en lijsten.
Alles is nu geschuurd, geplamuurd en in de grondverf. Klaar om geverfd te worden.

Waren moedig begonnen... maar je hebt van die momenten dat je even inzakt.... De voordeur had ik helaas iets te dik opgezet... en zakker in de verf... niet echt mooi. Dat moet ik nog herstellen.

Hadden wat luiken plat neergelegd. Vogel er op gezeten zag je allemaal kleine vogelpootjes... en dan die kleine vliegjes.

Dan baal ik best wel eventjes. Maar goed we gaan moedig verder. Vandaag was het echt te warm weer om te schilderen. Maar schuren en plamuren lukt wel. Dus in de schaduw verder met de klus.
In huis staat even niks recht en alles stoffig

Alles staat tegen elkaar open hier in huis, het stikt momenteel van de vliegen binnen. Heb her en der maar wat gaas opgehangen en vliegenslingers om ze buiten te houden. Helemaal ontkom ik er niet aan hier. Lang leve het platte land.

Hopelijk daalt de temperatuur binnenkort weer wat, om echt goed door te kunnen. In huis staat niks meer recht en lekker stoffig. Maar even door bijten nog, een voordeel het verfwerk houdt hier stuk langer dan waar we vroeger woonde, langs de kust ... daar kon je om de drie jaar weer aan de bak.

3 opmerkingen:

 1. Ooo wat balen als je dan weer delen op nieuw moet doen. Zet 'em op !
  Het word vast heel mooi.

  Fijne dag.
  Lieve groeten, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtig en geweldig huis succes met het schilderen!!!

  groetjes linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vliegen niet maar wel veel muggen maar ja wonen dan ook aan t water....heb er vorige week even aan gedacht de keukendeurtjes buiten te verven maar heb t in het halletje naast de keuken gedaan....inmiddels hangen alle deurtjes weer op hun plek...
  succes met jullie verfklus
  lieve groet Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen