woensdag 3 juni 2009

De awards gaan naar......


Vorige week ontving ik van Corine van Thuis deze award. Corine ik ben er heel erg blij mee! Ik vind de je waardering erg leuk, voel me echt vereerd!

De laatste weken heerlijk veel rond gekeken op allerlei blogs, er zijn er zoveel. Sommige zijn werkelijk sprookjesachtig mooi. Het is een heerlijk (verslavende) hobby!!

Ik wil graag de awards door geven aan de volgende blogs:

Aan Peet van http://www.naiifnostalgie.blogspot.com/ , prachtige foto's staan op haar blog van haar schattige dijkhuisje, allemaal in mooie serene witte kleuren, met mooi veel brocante. Ik ben een groot fan van je!!! Ook wil ik je nog extra bedanken voor de aandacht die je me gaf, je was de eerste die op mijn blog een reaktie gaf, heel erg leuk!!
De volgende geef ik aan een Zweedse blog http://www.moderncountry.blogspot.com/ , prachtig ook al dat wit wat ze gebruikt en de meelzakken, de foto's een eindeloze inspiratiebron!

En aan de volgende blog Simple Pleasures http://www.basic-and-balans.blogspot.com/ De foto's laten je echt genieten van de kleine dingen in het leven, als je goed kijkt en daar niet aan voorbij rent, de close-up van die schattige bloempjes!!

En de laatste award geef ik weg aan de blog http://www.bellavien.blogspot.com/, een Nederlandse die in Zweden woont, daar dromen wij ook wel eens van, de kinderen zijn momenteel op een leeftijd dat het allemaal wat moeilijker maakt om de stap te maken. Ik vind het erg leuk om deze blog te volgen.

Sorry meiden ik hoop niet dat jullie boos op me zijn, ik heb wat foto's gepikt en even een collage gemaakt van al het moois wat op jullie blogs te zien is! De laatste is er eentje voor jullie en ook voor Corine, als bedank voor haar Award. Meiden van harte gefeliciteerd met jullie awards! Geniet ervan!

14 opmerkingen:

 1. Ik ben via een andere blog op jouw blog terecht gekomen, en wat ziet het er allemaal mooi bij je uit!! Ik ga je volgen hoor.
  En ik ben het helemaal eens met de keuzes voor de Awards, dit zijn ook mijn favorieten, en wat een mooie collages heb je er van gemaakt( dit moet ik nog eens leren hoe je zoiets maakt, ziet er zo gezellig uit)
  Groetjes, Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedenmorgen zeg !!
  Dat is lekker wakker worden !
  Wat heb je een geweldige collage van mijn blogfoto`s gemaakt !(ik wist niet eens dat dat kon !)Ik ben vereerd door je lovende woorden en ben er een beetje stil van ....THANKS
  Enne die extra aandacht had je dubbel en dwars verdiend , want je blog is prachtig !
  Ik wens je een fijne dag toe ( de mijne kan niet meer stuk !)
  Groetjes Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een verassing, ik kwam even kijken op je blog en zag dat je mij een award had toebedeeld. Heel erg bedankt en je toelichting erbij doet mij goed, het is ook wat ik graag wil bereiken, er is zoveel moois om ons heen te zien, als je maar goed kijkt en er voor open staat. Wat heb je een prachtige collages gemaakt, ik ben er nog niet zover mee maar het ziet er prachtig uit!!
  Groetjes Jo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hi there! thanks for visiting. i´m glad you did because now i´ve found yours. beautiful! but now i have the sudden urge to redecorate... besos-jane

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, Nou hier ben ik helemaal stil van hoor, prachtig en natuurlijk helemaal blij dat je het zo gezellig vind om bij mij in Zweden even langs tekomen. En neeeeh Dromen zijn niet altijd bedrog. Onze kinderen waren bijna 9 en 11 toen wij naar Zweden gingen, en ze hebben het hier al die tijd al prima naar hun zin. Wij hebben gekozen voor dit leven, wat niet altijd mee viel, maar nu naar al 4 jaar helemaal geen spijt! Dank je voor je waardering kom altijd ook graag even bij jou kijken! Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt een goede keus gemaakt hoor. Het zijn idd prachtige blogs. 1 ken ik niet, maar ga eerst even kijken. En je collages zijn schitterend, denk dat ze het erg vinden dat je om deze reden wat gepikt hebt.

  Fijne dag nog
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. via via je blog gevonden!
  Super...je hebt er een volger bij!
  groetjes, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jullie hebben hem allemaal verdiend, ik vind het een feest om op jullie blogs rond te neuzen.

  En welkom nieuwe dames! Ik heb jullie blogs ook bewonderd, erg leuk allemaal.

  Groetjes van Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thank you so much for the Award you gave me, and also for the Oh so wonderful words!! It is so rewardig to be able to meet other Inspiring creative woman. THANK YOU!

  Beautiful collage as well.

  Friendly, Aina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd met je award !!
  Wat heb je schitterende collage's gemaakt van de blogs waar je weer een award aan doorgeeft, erg leuk !!!
  en stuk voor stuk verdienden de dames er 1 !!
  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helemaal verdiend, de award die je gekregen hebt! En wat een geweldige manier om de awards door te geven. Ik geniet ook altijd van die blogs.
  Een heel gezellig weekend, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Net je blog ontdekt... en bij m'n favorieten gezet ;-)
  Mooi hoor!!!
  Fijne avond nog, groetjes uit België

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Via,via kom ik bij jou rondkijken en ben er stil van...wat n prachtig blog!Ga je zeker volgen.Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik begin het allemaal net te ontdekken,maar heel bijzonder en gezellig. lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen