dinsdag 2 juni 2009

Andere deuren


Momenteel zijn we weer lekker aan het klussen, we hadden nog een partij oude deuren staan. Frank heeft in het begin dat we hier woonde al een paar deuren (de licht grijze deuren) zelf gemaakt, er zat nl. een glasdeur in een hele glazen pui (tussen de woonkamer en de deel), keek je zo de onverbouwde deel in, niet echt mooi, want dat is toch ook een beetje je opslag... je had wel meer licht in huis... maar dat was misschien wel het enige voordeel. Dus dat hebben we vrij snel afgetimmerd met houten delen en een leuke deur erin en een mooie houten oude sierlijst om de deur, de andere deur is nog van de vorige bewoners, wel hadden we het zeventiger jaren beslag vervangen voor een boerendeurknop. Nu gaan we die deur en nog wat deuren vervangen voor de oude deuren. Frank heeft er een paar ruitvormen in gezaagd, waar glas achter komt. Het staat meteen al anders, een stukje landelijker.

8 opmerkingen:

 1. mooie deuren heeft je man gemaakt zeg! en een leuk idee, om zo'n ruitvorm uit te zagen. ben benieuwd hoe het allemaal gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er goed uit!!!!ben benieuwd hoe hij verder word...licht????

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn leuke klussen, je hebt er niet teveel troep van maar wel een duidelijk resultaat! Hoeveel deuren gaan er vervangen worden? Succes ermee, schuren en schilderen kost ook nog aardig wat tijd. Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi de deuren, leuk ook de ruitvorm erin. De oude deurknop op de deur is mooi en geeft toch net het sfeertje.
  Groetjes Jo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deuren met een verhaal....super. Mooi hoor....
  Echt iets om van te genieten.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig deze deuren,grappig die ruitvorm en wat een leuke deurknoppen ! die eitjes heb ik bij de wc en kelderdeur
  Een gezellig, stoer en landelijk sfeertje !
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk hoor. Wel een hoop werk maar dan heb je ook wat.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zit ook volledig in de renovatie van onze boerderij moet 24 deuren afbranden, heb er al 10 gedaan. Het duurt eeuwen vooraleer ik door die klus ben.
  Waar heb je die boerenknopen gevonden ?
  is een idee voor onze deuren
  helga

  BeantwoordenVerwijderen