woensdag 29 december 2010

Kerstdaagjes en veel schaatsen

De kerstdaagjes rustig doorgerold. Eerste kerstdag met mijn schoonfamilie uiteten geweest, de tweede heel relaxed aangedaan, heerlijk.En nu lekker iedere dag op de schaats. Ik heb mijn hele leven op kunstschaatsen geschaatst..... alleen hier bij ons op de Wieden kun je zulke mooie tochten maken. Mijn kunstschaatsen waren heel erg bot (heb ze al vanaf mijn 12e..... echt toe aan vervanging) en had het gevoel of ik op een driewieler achter een ploeg schaatsers aan moest. Niet echt een lolletje meer.Van de week was ik het zat die rot schaatsen, ik had 2 jaar eerder al een poging gedaan op stalen noren.... maar dat was geen succes, had het gevoel of ik weer met een stoel het ijs op moest.Maar ik heb hele fijne noren gevonden nu, met een schoen die gewoon heerlijk zit en schaats super fijn. Had ik deze maar tien jaar eerder gevonden! Deze omgeving vraagt gewoon om stalen noren en mooie tochten. Dus zijn we iedere dag op de schaats te vinden. Heerlijk, genietend van de mooie omgeving.
Even wat foto's van de kerst en de mooie Wieden in de winter, een aanrader voor schaatsliefhebbers! Het ijs is momenteel echt top!!!


Mijn oude schaatsen, toch nog leuk als decoratie!

Kerstontbijt op tweede kerstdag.


5 opmerkingen:

 1. Inderdaad daar vraagt je omgeving wel om, prachtige foto's hoor! Fijn dat de nieuwe schaatsen bevallen kun je lekker genieten!
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoii, wat fijn dat je zo geniet van het schaatsen.., mooie foto`s ook.
  Fijne en gezellige jaarwisseling, groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh ik ontdek hier een mooie blog ;-)
  Kom graag in 2011 weer bij je op bezoek

  groetjes, Haikey

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk om elke dag op het ijs te staan en je rondje te maken. Groetjes, Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig gebied om te schaatsen!

  Ik wens jou en je gezin een hele fijne jaarwisseling en alle goeds toe in 2011!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen