vrijdag 8 januari 2010

Jelle's slaapkamer


Deze week me op Jelle's slaapkamer gestort..... Frank grapte met een weekje is het af, maar dat is wel erg overmoedig.... Eerst alle spijkergaatjes opgevuld, dat was al een klus van 2,5 dag...

En nu staat alles in de grondverf, er moet nog een stuk wand afgetimmerd worden. Ik wil een werkplek maken in het smalle gedeelte. In eerste instantie had ik hier een kast in de planning, maar nu maken we er een werkhoek van. Ik zoek ondertussen naar een leuk oud raam, dan kijk je vanuit de hoek de overloop op, dat maakt het optisch wat ruimer, het is een rare hoek... maar goed het kon niet echt anders. De kamer is heel lang en smal. Ook moet er nog een dakraam in komen, helaas kan dat nog niet, eerst moet er dan meer riet op het dak komen, dus dat zal nog wel even op zich laten wachten... Maar er wel wat voor dat het wat minder opvalt allemaal.

7 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad lang en smal, maar daardoor kan het juist ook heel knus zijn! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

  Succes met het klussen!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, het kan wel lang en smal zijn, maar het is er niet minder mooi van. Sfeer maak je zelf, en dat zit bij jou wel goed. En die mega kamers moet je ook weer schoon houden.
  Ben benieuwd naar het eindresultaat.

  fijn weekend, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een flinke klus.... Succes met de laatste lootjes! Als ik het zo zie wordt het vanaf nu alleen maar leuker. Ik ben heel benieuwd hoe het er uit gaat zien!

  groetjes van Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kommer att bli snyggt,det är alltid kul att se hur rum kommer till ser fram mot mer foton hur arbetet framskrider
  ellinors Hus

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Poeh, wat een klus.
  Maar ik ben ontzettend benieuwd hoe het wordt!
  Veel succes!
  Groetjes, Joni

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een prima jaargetijde om lekker te klussen, en het zoeken naar een oud raam is ook leuk, wie weet wat je nog meer tegenkomt.
  Gezellig weekend,
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een prachtige ruimte,maar wel een hele klus ja,maar als je dan ziet dat het steeds mooier word,geeft toch wel een voldoening,ben benieuwd naar het eind resultaat,fijne avond,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen