maandag 26 oktober 2009

Herfst

(foto's country living en deels van mezelf)
Ondanks dat ik het er buiten prachtig uit vind zien, heb ik altijd een beetje moeite met de herfst.... het is net of ik in een soort slaapstand ga.... in de lente en zomers lijkt er aan mijn energie geen einde te komen, maar zodra de dagen korter worden.... heb ik het gevoel of ik toe ben aan een soort winterslaap...... laat me maar even en maak me het voorjaar maar weer wakker gevoel....

Denk toch dat ik nu eindelijk maar eens zo'n lichtbak ga aanschaffen om zo aan het aantal lux te komen. Dit neem ik me al jaren voor maar nog nooit gedaan, maar baadt het niet schaadt het niet

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige collage, die kever met een kofferbak vol spulletjes wat een mooi plaatje. Ik hoop niet dat je in de 'slaapstand' ga hoor hihi, ik geniet altijd zo van je posten.
  Hopelijk heb je baat bij zo'n lamp, ik heb er weleens wat over gelezen. Ik heb het juist altijd in januari en februari, dat lusteloze gevoel.
  Fijne week en groetjes, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie collage heb je hier, is dat kevertje van jullie zelf, superleuke autootjes vind ik dat !
  Het gevoel dat jij hebt is wel een beetje herkenbaar, al heb ik het ook meer in de maanden Januari en Februari, die vind ik zo eindeloos lang duren....
  hoop dat zo'n "lichtbak" je helpt !
  wat een lieve pups hebben jullie trouwens, prachtige beestjes en je computerkamer, ook al zo mooi geworden !!
  Nou hop, we peppen ons weer op en vergeten de slaapstand ja ?? hihi
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik jouw collage zie snap ik mezelf niet, maar ik ben ook geen herfst/wintermens..
  Toch brengen jouw foto's een glimlach op m'n gezicht, vooral die kever.. Goed plan, om binnenkort met een mooie dag ook eens op pad te gaan met laarzen en lekkers!!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hello, a very beautiful mosaic... hope you enjoy your time of hibernación as well as the beautiful colors autumn brings.
  Cariños
  María Cecilia, from Chile, southamerica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's van de herfst!

  Mijn buurvrouw neemt elk jaar een lichtkuur en knapt daar altijd goed van op, bij haar werkt het dus zeker wel!

  Fijne avond!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's, heerlijk herfstfeertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige collages laat je ons zien, echt even genieten hier. De herfst vind ik erg leuk maar de winter.... nee die sla ik liever over,(of er moet sneeuw en ijs liggen met een strak blauwe lucht),te veel kou en regen vind ik niet fijn. Jullie puppies zijn ook zo schattig,gaat het goed met ze?
  Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, dat klopt wel en de klok verzetten doet daar ook nog eens een schepje bovenop volgens mij. Wanneer de ochtende weer zo lang donker zijn, krijg je inderdaad de neiging om heel lang over je ochtendkrantje te doen en meer koffie te drinken om uiteindelijk echt goed wakker te worden. Maar jouw honden zullen je net als die van mij wel achter de vodden zitten om nou toch maar eens op te schieten. Mijn haan is ook heel beledigd en schreeuwt dan z'n keel schor in de vensterbank, kijkt voor zijn harem echt naar binnen waar ik blijf. Nou, ja zeg, blijf dan maar eens zitten. Maar nu lekker weekend, beetje luieren, beetje niks doen. Lekker toch?!
  Geniet er van!
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waarom ik jouw blog nog niet ken is mij een raadsel. Maar gezien de foto`s is dit genieten! Ik vind je foto`s prachtig! Wat een sfeertje...die kever is helemaal leuk! Ik neus nog even verder op je blog....

  Groeten van Petra

  BeantwoordenVerwijderen