zondag 15 november 2009

Rondje wand en computerhoekOp de laatste loodjes na is het eind toch echt in zicht, vandaag gaat de vloer nog een keer in de verf, heb een leigrijze tint gebruikt van Pure and Original (die hadden wat meer mooie grijze dan F&B), op de wand zit verf van Farrow & Ball die is prachtig mat, hoopte eigenlijk dat de vloerverf dat ook zo hebben, helaas is hij wat glimmender uitgevallen dan me eigenlijk lief was, maar oké ik laat het zo, het veegt ook wel erg makkelijk schoon zo.
De computerhoek hoek bevalt prima zo, heerlijk geen snoeren meer over de vloer (ergenis nr. 1). Ik kan overal bij met de stofzuiger. Dit project is lekker klaar.
Dat we hier kwamen wonen had ik grote verbouwplannen (zelfs de indeling had ik dan iets gewijzigd, heleboel tekening had ik er van gemaakt).... alleen het geldschip kwam nooit, we zijn maar ergens begonnen met nul, stukje bij beetje.
Toch verbaast het me dan wel weer dat er ook wel weer dingen zijn gebeurd, het langzaam steeds meer je huis wordt, de zeventiger jaren stijl die het huis van binnen had langzaam verdwijnt. Het leuke is van langzaam dingen doen dat je meer de tijd kunt nemen dan dat je in één keer regioreus aan de gang gaat en achteraf denkt... had ik het niet anders moeten doen. Het ontwikkeld zich zo langzaam. Nu nog doorsparen voor een houten vloer, de ruwe zwembad tegels vind ik niet echt fraai. Ach ja, we moeten wat te wensen over houden. Frank is vandaag weer begonnen aan de deur, die krijgt nu een mooi lijst en dan kan die ook de grondverf in. Het is in ieder geval leuk om te doen allemaal en dromen moet je houden toch.

11 opmerkingen:

 1. Wat word het mooi bij jullie. Ja hopen op het schip met geld doen wij al zo'n 37 jaar. Helaas moeten we het beetje bij beetje bij elkaar schrapen. Maar lukt toch , bij jullie ook zo te zien en volgens mij is het ook veel leuker om het zo te doen dan met een dikke portomonee . Wat jij . Zo ben je er toch veel meer mee bezig. Het word echt prachtig.... geniet met volle teugen van jullie klussen een fijne zondag wens ik je toe. Liefs Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat geldschip wil bij ons ook maar niet stranden, wil nog graag een houten vloer, ensuite deuren een granito aanrecht met tegelspoelbak en, en, en.....
  maar stukje bij beetje komen we er wel en zo te zien zijn jullie al een heel eind op weg !!
  vind het prachtige foto's zo met mooie spulletjes, en een super vloer !! prachtig dat grijs (is dit ook een houten vloer of niet ??)
  Fijne Zondag gewenst!
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meid, wat ziet het er toch leuk uit. Die stoelen, dat tafeltje met spiegel de kleine deurtjes raampjes en kast. Ik vind het allemaal zo mooi. En je moet wat te wensen overhouden, en als je niet alles tegelijk doet dan is het altijd weer extra leuk als er iets klaar is. Ik geniet op afstand wel mee.

  groetjes lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke hoek voor een computer en er dan ook nog zo'n landelijke sfeer neerzetten! Het ziet er super uit!

  Fijne dag!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello!
  I think your home is beautiful...the colors are perfect! You have a wonderful sense of style and it all looks so comfortable and inviting!
  Take care, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke sfeer heb je in je huis en net wat je zegt,elke keer iets doen is ook erg leuk!
  En zo hou je ook wensen toch?

  Gezellige dag, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je ons de sfeer laat proeven van jullie boerderij. Ziet er prachtig uit, mooi dat het boogje van de kast terugkomt in de doorgang naar de computerhoek! Ach en zo'n schip met geld.. zouden we dan gelukkiger zijn?
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er echt schitterend uit...
  Super mooi hoor...
  groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi, I loved your home... I think there´s nothing better than make improvements in our homes, the best investment in life, isn´t it??
  We women love to do that!!!
  Muchos cariños
  María Cecilia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een erg mooi huis heb je hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi,

  Regelmatig neem ik een kijkje op je blog. Genieten van de mooie plaatjes. Ik heb wel een vraagje: welke verf (kleur) heb je gebruikt op het houtwerk van het toilet? Prachtig is dat geworden!!

  Je kunt me bereiken via nelvannorden@hotmail.com

  Alvast bedankt.

  Groetjes Nel

  BeantwoordenVerwijderen