vrijdag 25 september 2009

Het begint wat te worden.


(Klik op foto voor vergroting)

De laatste loodjes.... het begint steeds meer vorm te krijgen ons computerhoekje. Van de week even achter twee beeldschermen aangegaan, wou graag twee dezelfde, omdat ze aan de wand geplaatst worden om ruimte te winnen, dan zijn twee dezelfde schermen toch wel het mooist, mooi rustig. Maandagavond langs de Mediamarkt gereden... allemaal breedbeeld computers en zwart..... ik wou graag niet al te grote schermen en een grijze rand.... gelukkig heb ik nu twee nette dezelfde schermen gevonden op marktplaats, waar dat al niet goed voor is.


Even wat foto's geschoten vanmiddag, even wat leuke dingen neer gezet en dan wordt het wel gezellig om te zien, maar goed het wordt wel een werkplek, dus er komen zo iets minder romantische computers in, daar is hij uiteindelijk voor bedoeld, nu even een paar foto's zonder computers... dat kan nog even.


Morgen gaan we een houten vloer leggen en dan stuct William (schoonzoon) van de week daar de muur nog netjes, die nog even sauzen en de vloer verven, dan is het klaar allemaal! Lekker, het is toch altijd meer werk dan je denkt.... oh, ja en er moeten nog wat planken bij in de linker hoek.... alleen kon ik geen kaasplank bemachtigen.... dus daar nog even achteraan van de week.


Voor de opening naar de kamer en de computerhoek, wil ik een gordijn maken, om van de winter de hoek tochtvrij en behagelijk te houden, het is een blijft een oud huis.... Ik heb een hele mooie grove linnen stof gevonden die ik wil voeren met een mooie linnen toile de joy of andere mooi stof.

7 opmerkingen:

 1. Vind het super mooi worden.
  Inderdaad jammer dat er schermen komen te staan, maar ja het is wel een werkplek. En ik denk dat je dat ook wel op een leuke manier zult doen.
  Ben benieuwd naar het eindresultaat.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. inderdaad word het al wat!
  het ziet er nu al goed uit!!!
  ben benieuwd naar de rest!!
  fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er fantastisch uit! Ik vind de lange tafel toch wel het summum!
  Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.
  Een heel fijn weekend, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt een prachtige werkplek, nu nog even de laatste loodjes en dan kan je er heerlijk werken achter de pc.
  Op de eerste collage vind ik het subtiele rozenbehand (denk tenminste dat het behang is) heel erg mooi.
  Fijn weekend.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er erg mooi uit zeg,daar kun je straks heerlijk achter de computer zitten werken.Nog even en dan is het klaar,genieten van jullie computerkamertje.
  Fijne week,groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. all your photos are wonderful. happy weekend! besos!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke blog heb jij, heerlijk landelijk sfeertje, ik ga je volgen!

  Groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen