dinsdag 15 september 2009

Weekje Sleeswijk-Holstein

We zijn net het weekend terug gekomen van een weekje Sleeswijk-Holstein. We waren eigenlijk niet van plan op vakantie te gaan dit jaar, maar we hadden het allebei even hard nodig. Even lekker uit blazen, lekker met zijn tweetjes. We hadden een heel schattig wit huisje gehuurd met een rieten dak, heel landelijk gelegen, de eerste buur op afstand van 500 m, heel knus met een heel laag plafond erin, Frank, kon net aan rechtop staan onder de balken.

Het plaatsje lag heel dichtbij de Denemarken, 10 km van de Oostzee af en andere andere kant had je de waddenkust en het eiland Sylt liggen. Het weer was echt een toegift, we konden twee dagen heerlijk aan het strand liggen. De rest veel plaatsjes bezocht waaronder Tonder, Flensburg en een eiland naast Sylt, Romo, met het breedste strand van Europa. Het was alleen jammer je er met de auto op mocht.... het strand is nl. 2,5 km breed, die bedierven een beetje het uitzicht.

Al met al een prachtige omgeving, het was heerlijk rustig doordat het seizoen ten einde was. Even weer heerlijk opgeladen!

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooi plekjes hebben jullie gezien!! En die strandstoelen, geweldig!!
  Zo te zien hebben jullie samen genoten, lekker he er even samen tussen uit.
  Nog een fijne avond.
  Groetjes, Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige collages heb je gemaakt , heerlijk dat strand en wat een leuk huisje !!
  Jullie zijn een leuk stel zo op de foto's te zien en fijn dat je zo samen even kon uitwaaien en bijtanken .
  groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er heerlijk uit !
  Ik kan me voorstellen dat je daar lekker kan bijtanken .

  Ik heb met je mee genoten , mooie collages heb je ervan gemaakt .

  groetjes Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er heel Idyllisch uit.
  En zijn jullie een beetje bijgekomen.

  Mooie collages heb je gemaakt.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw,wat een mooie collages.Krijg ook weer zin in vakantie als ik die strandstoelen zie. Ik heb even met je meegenoten,groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige collages, maar die worden mede veroorzaakt door de heerlijke plekjes die je hebt geforografeerd. Sommige delen op onze aardkloot zijn toch waanzinnig fotogeniek. Kan me voorstellen dat je hier met een heel goed gevoel op terugkijkt. Misschien wel met een zeker verlangen kan ik me zo voorstellen. Thuisgekomen weer met beide benen op de Hollandse aarde, met een vleugje herfst...beetje regen en wind. Nou ja, zo blijft er altijd weer iets om volgend jaar naar uit te kijken, of gewoon even spieken op je blog en nagenieten...
  Lieve groet,
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, just lovely photos and house!!!!

  Wonderful!!

  Mari ( ex Guldkant på Livet)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om dit te lezen, mijn moeder komt namelijk uit Schleswig Holstein dus dit is allemaal heel herkenbaar voor mij. Maar het door jouw ogen te zien, opent mijn ogen ook weer voor de schoonheid van deze streek. Romo heb ik als 16 jarige bezocht, en ik herinner mij die enorme stranden nog en ja, ook toen mocht je er al met de auto op (en da's toch al 28 jaar geleden)

  Groetjes
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen