maandag 25 mei 2009

Heerlijk weekendje BelgiëNet terug van een heerlijk weekendje België. Zondagochtend zijn we heel vroeg vertrokken, althans we zouden nog vroeger weg gaan...... Onze jongste dochter had onze wekker ingepikt, dus maar even de mobiel gezet..... drie uur zouden we vertrekken. Ik schrok op een gegeven moment wakker...... wat was het al licht..... het was ondertussen al half zes....
Snel ons gewassen en op naar de grootste brocante markt van België Tongeren. Op zich wel leuk om een keer mee te maken, maar we waren blij dat we daar niet om 5 uur al rond liepen.
Daarna lekker naar onze favoriete B&B De Kerckhem. Daar hadden ze fietsen voor ons klaar staan en heerlijke fietstocht gemaakt, de conditie liep te wensen over..... pfff beste bergetappes zeg maar. Daarna heerlijk voldaan bij Erik en Tessa neergeploft op de grote binnenplaats van hun hoeve, heerlijk, wijntje erbij, lekker daar gegeten en genoten van de serene rust daar , af en toe liefelijk verstoord door het gebeier van de kerkklok, al met al een geslaagd weekend!

1 opmerking:

  1. Wat zullen jullie een super weekend hebben gehad, wat een prachtige omgeving en wat straalt het een heerlijke rust uit !!
    Was Tongeren leuk ?? zou er ook wel eens naar toe willen, maar heb gehoord dat het daar ook behoorlijk prijzig is he ?
    bedankt voor het meegenieten van je mooie foto's !!
    groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen