zaterdag 8 september 2012

Op naar de herfst

Al hele tijd niets meer gepost op mijn blog. Weinig inspiratie, druk met allerlei ander dingen. Stuk nieuw rietdak op ons huis, wat enige maanden in beslag nam. Veranderde situaties met werk.
Maar nu de zomer zo langzaam richting herfst gaat, begint het weer te kriebelen. De herfst vraagt om andere dingen in huis, mooie bessentakken in mijn aardewerken potten. Andere kleur kaarsen, veel stoer aardewerk, ben nog op zoek naar een paar mooie kelim kussens en dan is het huis er weer klaar voor. Wel wil ik binnenkort de wanden gaan verven met kalkverf. Staat al jaren op mijn lijstje maar eerst moest het dak waterdicht. Maar nu dat achter de rug is mooi tijd voor een nieuw klusje.
Vandaag bewapend met snoeischaar.... voelde wel een beetje raar, wat bessentakken geknipt. Meteen weer genoeg inspiratie voor wat mooie foto's. Op naar de herfst!!

2 opmerkingen:

  1. Gezellig dat je er weer bent! Je bent écht al in herfstsfeer zie ik, mooi om een paar bessentakken in een stoere pot te doen. Alhoewel de nazomer van mij nog lang mag duren, heb ik hier ook al wel een paar bessentakjes in pot...kan ik vast een beetje wennen aan het idee van herfst hihi!

    Een fijne zondag!! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We reden een paar weken geleden nog bij jullie langs met de cabrio.. fijn dat je er weer bent en dat we weer mee mogen genieten van de sfeer bij jullie thuis!!

    BeantwoordenVerwijderen