zondag 3 juli 2011

Druk maar gezelligVan het weekend kwam Carlijn met 4 vriendinnen logeren, ze hadden een feest en vroeg of ze hier kon logeren.

Dus betekende voor Jelle of Lara dat ze hun kamer mochten opofferen... welke dat zou worden, zij moesten voor een nachtje samen op een kamer, moesten ze zelf maar even onderling uitzoeken. Lara was al meteen in protest.... Jelle is wat dat aangaat altijd wel makkelijk en toegevelijk... en bod zijn kamer aan als slaapplaats.

Zaterdagavond kwamen de meiden even de spullen brengen en verdwenen naar het feest.
Om pas tegen bijna ochtendgloren weer terug te komen en om 's morgens als 5 verkrukkelde krantjes uit bed te stappen. Lekker uitgebreid ontbijt gemaakt voor alle meiden. Een van de meiden zei tegen Carlijn dat ze een mooi prinsessenbed had...... ik schoot in de lach... Denk niet dat Jelle dat leuk vind dat hij een prinssenbed heeft haha, alhoewel waarschijnlijk niet veel boeit wat voor bed hij heeft...als hij maar slaapt.

Wij even daarna even er op uit met zijn tweeën, Carlijn vroeg wanneer we terug kwamen..... omdat ze nog naar de bus moesten met alle bagages... half vijf afgesproken... maar de helt ... was pas gereed om te vertrekken, de rest ging nog uitgebreid in bad, tja dames. Uiteindelijk in de auto... Frank zwaait ze uit bedenkt hij dat ze ook wel kunnen blijven eten... dus allemaal weer uit de auto.

De pizzaria gebeld, en de nodig kipfiletschotels besteld en daarna de dames richting huis gebracht. Ze bedankten ons voor de gezellige middag, eentje zei kun je ons niet adopteren, het is wel erg gezellig bij jullie.

Ieder geval een reuze gezellig dag gehad met alle meiden en hun verhalen.

3 opmerkingen:

 1. wat heerlijk herkenbaar!! ik geniet ook zo van die gezellige drukte, wij hadden hier het weekend ook 7 slapers, 2 hebben 3 nachtjes in de caravan in de tuin geslapen, het huis zat vol! maar oh zo gezellig:)
  en wat fijn dat de meiden het zo waardeerden dat ze wel geadopteerd willen worden haha:)

  fijne week!
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien wel een druk weekend, maar ook erg gezellig en een mooi compliment van de meiden ;)

  Fijne dag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezelligheid. Altijd leuk om te horen dat ze het dan ook zo naar hun zin hebben gehad! Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen