maandag 13 juni 2011

Summerfair Ommen

Ondanks de drukte het weekend hier, met ophalen van pups door de nieuwe eigenaren even tijd vrijgemaakt om even naar de Summerfair in Ommen te rijden

De laatste tijd vind de kwaliteit van de fairs wel achteruit gaan.... Weet nog dat de eerste Home and Garden Fair in Velsen werd georganiseerd, zo mooi allemaal, het neigt nu allemaal een beetje naar veel standjes met sjaals enzo.

De Summerfair is altijd nog wel een leuke Fair, hij ligt wel heel leuk in een soort oude boomgaard bij een mooi landgoed. En is er nog wel aanbod van oude spullen, dus lekker struinen. Heb me ingehouden op wat kruidenmixen niks gekocht. Maar was wel even gezellig saampjes met Frank.

6 opmerkingen:

 1. Zaterdag ben ik met twee vriendinnen voor de 5e keer naar de Pinksterfair geweest en wij hadden dezelfde ervaring. Het was een heerlijk dagje uit, maar we vonden de woonaccessoires veel van hetzelfde en hadden de indruk dat de nadruk meer op kleding kwam te liggen...en daar komen wij nou net niet voor hihi!

  Ik had voor volgend jaar de Summerfair in Ommen in gedachten, daar zijn we nog nooit geweest...

  Ik wens je een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  jammer dat de fairs zo anders worden maar misschien worden wij ook wel kritischer, tenminste dat merk ik aan mezelf sinds ik alleen nog maar echte brocante wil en dan ook nog in een bepaalde stijl......

  Maar gezellig is het altijd wel , vooral als het mooi weer is .

  Ik wens je een fijne dag vandaag ,
  hartelijke groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jazeg, wij waren er ook, op zaterdag! En je hebt gelijk, veel hetzelfde op de fairs, maar de Summerfair heeft toch iets leuks daar in de boomgaard!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik weer eens foto's en verslagen over fairs zie van bij jullie, onze noorderburen, denk ik, verdorie, waarom is dit bij ons niet(in België), ziet er altijd zo gezellig uit en in een mooie setting ook nog. Misschien is de ene fair de andere wel niet en zit er dan al eens een minder exemplaar tussen of heb je het op de duur wel allemaal gezien. Ik hoop dat je toch een beetje genoot, gewoon, van het uitje op zich misschien.
  Grotjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En ik was gisteren op de Pinksterfair in Zeist, en ook daar had ik veel meer van verwacht. Er waren wel wat tenten met oudere spullen, maar niets waar mijn hart sneller van ging kloppen.
  En het is idd veel tassen, laarzen, en kleding. Wel ben ik weggegaan met een heerlijk stuk franse kaas en brood.

  Vandaag ook nog een fijne dag,
  Groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind de summerfair in Ommen altijd erg sfeervol, het vindt dan natuurlijk ook plaats op een prachtig locatie. Dit jaar waren we een paar dagen weg met de pinksteren, dus ben helaas niet geweest, maar probeer volgend jaar weer te gaan!

  Fijne avond,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen