maandag 1 februari 2010

Verslavend





Je zou er bijna wat van denken als je de naam ziet Hemp (Hennep) Hand Protector, maar wat dat betreft ben ik een brave borst en heb dat nooit geprobeerd. Maar deze is echt verslavend, voor ik hem gevonden had, had ik zodra de kachel aanging enorme last van droge handen, het leek bijna wel eczeem met daarbij kloofjes die ook nog open sprongen, nee echt vrolijk werd ik daar niet van die schuurpapierhanden. En alles wat ik erop smeerde wilde niet echt baten.

Maar heb sinds een aantal jaren de oplossing voor het probleem "Hemp Hand Protector van de Body Shop" en kan sinds dien niet meer zonder. Ik heb weer handen die niet meer aanvoelen als schuurpapier, maar super zacht. Een echte aanrader!!

De hele familie weet de tube te vinden, zelfs mijn schoonzoon die stukadoor is weet hem te vinden! En was er ook al erg enthousiast over, vond hem net zo lekker als onze dochter, haha, moest wel even lachen om hem, je zou d'r bijna voor een handcréme in ruilen....)))-

15 opmerkingen:

  1. Ja heerlijk is die Hemp, ik gebruik hem al jaaaaren en vaak geef ik iemand een tube cadeau.
    Voor de dichtstbijzijnde body shop moet ik wel naar Utrecht, maar dat is dan meteen weer een reden om even lekker te shoppen.
    Groetjes uit een witte Vechtstreek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig maar dat je er zo mee gebaat bent! Ik heb er gelukkig geen last van, maar die kloofjes kunnen zelfs pijnlijk zijn toch?

    Groetjes, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad een goede handcreme is nooit weg.
    Helaas is de body-shop bij ons niet meer in de buurt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ow dat is misschien ook wel wat voor mij,ik heb ook last van winterhanden en overal kloofjes die zo fijn iedere keer open springen,ik schrijf de naam van de creme even op en als ik bij een Body shop ben,ga ik het kopen,fijn dat je van je schuurpapier handen af bent,fijne avond,groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik zelf altijd de handcream van Sabon, Lavender Apple, maar ben ook zeker geinteresseerd in deze! Kan je mij laten weten of de creme goed intrekt? Dat vind ik toch ook wel heel belangrijk, vooral als ik de creme op mijn werk gebruik. Het is dan niet prettig om met vette handen achter een toetsenbord te zitten op papier in je handen te hebben :-)!

    Fijne avond!

    groetjes van Madelief

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben altijd op zoek naar handcreme. Ik heb altijd ruwe handen en Jan heeft altijd kloven en heb nog niet de ideale creme gevonden. Dus zal eens kijken waar er ergens een body shop is.
    Bedankt voor de tip.

    lieve groet Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bedankt voor de tip, als ik eens in de buurt ben van de Body shop ga ik hem zeker kopen.
    Die handen van mij zien er echt niet uit en zo pijnlijk en droog.

    Groetjes, Anne.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De creme trekt redelijk snel in, niet veel anders als b.v. een atrixcreme, alleen die hielp bij mij niet. Deze is echt SUPER, ik had daarvoor werkelijk alles geprobeerd, maar niks hielp. Tot dat deze creme me jaren geleden mijn pad kruiste, heb ik nooit meer last van die afschuwelijke winterhandjes met kloofjes, eczeem.

    Meestal smeer ik hem voor ik naar bed ga op, soms doe ik er dan een laagje purol (niet echt nodig zonder doet hij ook wonderen) over om hem goed af te sluiten en de volgende dag heb ik babyhandjes. Hoef hem overdag niet eens bij te smeren zeg maar. Mijn handen zijn sinds ik deze creme gebruik gewoon winterproof!!!

    Dus promoot hem ook wel bij mensen en geef hem ook wel eens kado en die zijn daarna ook erg enthousiast erover. Een echte aanrader dus!!

    Groetjes van Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goed zeg deze tip, ik heb van het klussen ook vaak van die ruwe handen.. dus op naar de bodyshop..
    Bedankt! Groeten, Corine(THUIS)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb in de winter ook altijd hele droge handen en kloofjes. Ik bezorg de post en dat gaat niet met handschoenen aan met als gevolg hele zere handen. Hier zit in de buurt ook een bodyshop dus ik ga je tip zeker opvolgen en ben ik verlost van die pijnlijke handen. Atrixcreme helpt bij mij ook niet echt.
    Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Verassend en zoo mooi! en dat zo om de hoek...
    blijf je volgen.
    Groetjes Jeannette Klarenbeek Hartelief Fotografie
    blokzijl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nou dit is dan misschien wat ik moet halen voor mijn vriend, hij is ook stucadoor en werkt nu veel in de kou dus kloven en pijn.. Weet alleen geen bodyshop te vinden maar dat moet wel goed komen.
    Groetjes Madelon

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Kwam via via op je blog: wat een fantastische boerderij! En die winterfoto's: zou BIJNA willen dat het weer ging sneeuwen. Ik vind ook de ondertite van je blog raak: home is where the heart is. Helemaal waar! Geweldige tip die handcreme, ga hem meteen uitproberen! Ik meld me aan als volger, hoor!
    Lieve groet, Nieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dan moet ik dus echt heel snel deze creme halen. Ook ik heb van die handen die er vaak niet uitzien, zeker niet als het koud is.

    Dus bedankt voor je tip!

    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. I got this stuff for my husband, and he loves it! It really is incredible lotion ;) I like the earthy smell on him too.

    BeantwoordenVerwijderen