donderdag 27 augustus 2009

Vervolg computerhoek



De wand staat 2 x in de verf, alleen de kant naar de kamer moet nog, die staat nog in de grondverf, er moet nog wat getimmerd worden, maar wat dat betreft heb ik twee linker handen.

Daar is het wachten op, dus het weekend maar weer door, morgen is Jelle jarig, dus hebben we even een ander feestje.

woensdag 26 augustus 2009

Luikje


Vanmorgen vroeg kwam de post met het luikje voor de computerhoek! Dat gaat toch snel, eergisteren gevonden op marktplaats en hup vandaag in huis. Het rekje komt boven het werkblad, zit nog te dubben of ik hem ook niet wat meer ga doorschuren en wat patineren, Frank vond hem zo wel mooi..... maar ik denk toch dat ik me nog even ga uitleven..

dinsdag 25 augustus 2009

Hortensia's




De hortensia begint nu mooi in te drogen, tijd om even wat takken afsnijden, dat staat altijd wel mooi, je hebt er dan weer een tijdje plezier van. Even wat kleur na alle foto's van de computerhoek...

Vroege vogels


Vanmorgen moest Frank naar België voor zijn werk, dus vroeg op. Ik ben er ook maar uitgerold om half zes. Frank naar zijn werk gebracht en had ik mooi de hele dag voor me om weer aan de computerhoek verder te gaan. Plamuren, schuren en daarna alles in de juiste kleur geverfd. De regels voor het blad gekleurd er komt een blad op van oude kaasplanken, vond het wel leuk om de regels waar het blad op komt te liggen in de zelfde kleur van het blad te houden, dat geeft wel een grappig detail.
Daarna had ik nog mooi tijd over om met Jelle even de stad in te gaan, opzoek naar nieuwe spijkerbroeken en wat shirts, was hard nodig. Wordt ook zo'n lange slungel op het moment, hij is zijn vader al voorbij (kan ik Frank daar eindelijk ook me pesten...(Carlijn is ook iets groter dan ik en dat was altijd wel leuk om even ukkie tegen me te zeggen) . Morgen begint hij aan zijn nieuwe opleiding en van de week is hij jarig, wordt hij 16 jaar, ziet hij er weer knap uit.

maandag 24 augustus 2009

Computer/Werkhoek


Vandaag de computerhoek in de grondverf gezet, het was nog een aardig klus...... behoorlijk wat moeilijke hoekjes. Heb nu erg last van mijn nek.... dus hopelijk dat iemand me vanavond een goede massage kan geven... daar ben ik wel aan toe.
Even wat foto's vanuit de kamer genomen, het is een klein halletje wat we toch niet echt gebruiken, dus handig om de lelijke computers uit het zicht te hebben. Achter de deur zit de meterkast.
Op de eerste foto rechts komt nog een laag kastje wat we er nog in moeten maken, vandaag vond ik een heel mooi verweerd luik op marktplaats, dat wordt dan het deurtje. In eerste instantie zouden we daar alleen boekenplanken maken, maar weet uit ervaring dat het dan vaak toch wel een rommelhoek wordt met de kinderen...., vooral omdat je vanuit de tv-hoek zicht op dit stukje hebt is zo'n mooi verweerd deurtje, met daar boven nog een leuk hoekje om wat neer te zetten leuker.

Raamhor


Het weekend hebben flink door kunnen klussen, de computerhoek is afgetimmerd nu, vandaag ga ik verven. Gisteren heb ik zelf nog wat spulletjes geverfd. Een paar maanden geleden heb ik deze raamhorren voor € 3,= gekocht op een kofferbakmarkt. Ze waren bruin, heb ze gisteren met een een proefpotje van Farrow and Ball en kleurtje gegeven en daarna een beetje gepatineerd met een lichtere verf, ben er heel tevreden over het resulaat, ze doen nu een stuk hipper aan, ik laat ze even goed uitharden en dan kan het oude gaas er weer in.

vrijdag 21 augustus 2009

Werkplek


foto:Cabbages & Roses en Country Living

Eindelijk weer aan het klussen geslagen. Het lag al een tijdje stil hier.... even geen zin in gehad de laatste tijd. Maar we hebben de handen weer uit de mouwen gestoken. Toch ook weer lekker als er wat gebeurd. Vandaag een soort gelijk hangkastje geverfd als op de 4e foto, die lag al jaren in de deel, nooit wat mee gedaan, wel leuk voor post en andere dingen. Frank heeft nog wat stroomleiding aangelegd, morgen kan de computerhoek afgetimmerd worden en dan nog verven en kunnen eindelijk na ruim een jaar de computers de kamer uit! Dat voelt goed. Hier even wat inspiratie.

maandag 17 augustus 2009

Bootje




Vond van de week dit kleine bootje, vond hem zo schattig met zijn grijsblauwe zeiltjes. Heb altijd een zwak voor dit kleurtje blauw. Met wat schelpen erbij lekker zomers!