woensdag 26 augustus 2009

Luikje


Vanmorgen vroeg kwam de post met het luikje voor de computerhoek! Dat gaat toch snel, eergisteren gevonden op marktplaats en hup vandaag in huis. Het rekje komt boven het werkblad, zit nog te dubben of ik hem ook niet wat meer ga doorschuren en wat patineren, Frank vond hem zo wel mooi..... maar ik denk toch dat ik me nog even ga uitleven..

5 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd als het hoekje straks helemaal af is.....
  Wat een snelle bezorging......zo'n mooi luikje.
  Je banner is ook prachtig zeg.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk ben ik ook wel heel benieuwd naar het eindplaatje,wat volgens mij super word!!!!
  succes verder!!!

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een erg mooi luikje, ben benieuwd als het klaar is hoe het er als totaal plaatje eruit ziet.
  Groetjes Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi luikje! Wordt volgens mij een super romantische computerhoek. Ga je vast veel inspiratie aan beleven, als je dat al niet hebt. Tsjonge, wat een ijverige ben jij! Maar wat je ogen zien, maken je handen volgens mij. Mooie foto's trouwens van de hortensia's. Had gedoe met de kpn die gooide mij er telkens uit, dus mijn visiterondjes schoten er danig bij in. Heb zitten klungelen met het spraakgebrek van kpn 'de dongel' ook al zo'n drama en langzaam. Maar met een nieuwe modem ben ik weer helemaal in het land en heb even lekker op je blog de achterstand ingehaald. Bij mij staan trouwens de hortensia's nog volop in bloei. De meeste staan onder de bomen en bloeien iets later en verdrogen niet zo snel omdat de zon ze niet voluit raakt. En eh...om eerlijk te zijn vertroetel ik ze heel erg. Bij warm weer leg ik speciaal voor mijn hortensia's de slang uit! Ja, ja, ze weten mij wel te waarderen hoor!
  Fijne avond nog en lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je ons zo op de hoogte houdt! We zijn met z'n allen ook nogal nieuwsgierig op woongebied :-) Mooi luik! Groeten, Corine (THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen