zondag 6 oktober 2013

Lekker er even tussen uit

Onze oudste gaf ons de tip, ze had hotelbonnen gekocht. Ik dacht ach dat is best wel een keer leuk nachtje weg niet al te veel geregel met de thuis blijvers en alle beesten. Dus ik kocht ook een aantal bonnen voor een paar weekendjes weg. Ze raadde me wel aan snel te boeken, om nog de leuke hotels te hebben. En inderdaad een paar die me erg leuk leken waren al vol. Maar goed toch wat leuke hotels kunnen vinden en natuurlijk voor de eerste keer weg wou ik niet al te lang wachten. Vrijdag was het zover Thorn en mooi wit stadje in Limburg stond op het programma.

Vrijdag ochtend vertrokken we redelijk op tijd richting Limburg. Eerst brachten we een bezoekje aan een kleinschalig Openluchtmuseum Eynderhoof in Neederweert-eind. We bofte qua weer het was echt heerlijk warm weer. Daarna gingen richting hotel even spullen uitladen en een wandeling door mooie serene plaatsje Thorn te maken. Na het eten zijn we naar de film gegaan in Weert. Bij terugkomst kan Frank zijn mobiel niet vinden. Ik zei pak de mijne maar en loop maar terug naar de auto, bel jezelf maar dan vind je hem vast wel.... maar hij kon hem niet vinden. Hij baalde best wel. Handig van de mobieltjes tegenwoordig is wel internet. Eerst heb ik naar zijn mobiel een berichtje gestuurd, met telefoonnummer zodat de vinder ieder geval een aanknopingspunt zou hebben. Daarna ben ik op internet opzoek gegaan naar het telefoonnummer van de bioscoop, er zat een grand café bij. We waren nog wel de stad in geweest na de film... maar ja welke kroeg je dat was geen idee. Dus belde de bios, het meisje ging meteen in de zaal kijken, maar helaas ze kon niks vinden. En Frank zat nog te balen, maar zei ook laten we de knop maar omzetten we hebben alles gedaan wat we konden.

Midden in de nacht hoorde ik dat op het mijn mobiel een berichtje binnen kwam. Natuurlijk meteen maar even kijken en zo waar hij was gevonden in de bioscoop, met de vermelding erbij dat ik hem vanaf 11.00 uur kon ophalen in het grand café. We waren super blij.

's Morgens na het ontbijt nog even de abdijkerk bezocht in Thorn zelf en toen maar snel de mobiel op gehaald. En door gereden naar het Geuldal, daar een beetje rond getoerd en 's middags nog even richting Maastricht. Het was er erg druk, konden de auto niet al te dichtbij het centrum kwijt.

Moesten een stukje in de stad lopen, het was er best hutje mutje zoveel mensen. En ik kijk in mijn tas en besef me dat mijn portemonnee er niet in zit. Ik ben altijd enorm gespitst op mijn tas als ik in de stad loop en het verbaast me dat hij weg is..... Dit ook nog denk ik nog...

Maar krijg dan een heldere ingeving dat ik hem in mijn fototas heb zitten.... tja ik wissel nog wel eens en die had ik in de auto gelaten. Gelukkig bij terugkomst bleek inderdaad dat ik dat had gedaan.






11 opmerkingen:

  1. Heerlijk zo'n weekend weg, het komt er vaak niet van maar eigenlijk moet je zoiets gewoon doen. Jaren geleden waren we ook in Thorn, een hele sfeervolle plaats. Enne...voortaan iets beter op de spullen letten ;-). Gelukkig ben je niets écht kwijtgeraakt!

    Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk zo'n paar dagen samen weg, maar het had iets relaxter mogen zijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thorn ben ik ook een keer geweest. Een prachtig stadje met hele leuke winkeltjes.

    Fijne week, Roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi,

    ben je gestopt met bloggen? jammer!

    liefs, Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  5. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. I would like to say that this post is awesome, nice written and include almost all important information. I’d like to see more posts like this.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that much interesting, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Great article. Thanks for your great information, the content is quite interesting. I will be waiting for your next post.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Keep posting such good and meaningful articles. Good Job.

    BeantwoordenVerwijderen