zaterdag 13 augustus 2011

Solotrip


500 jarige eik in de tuin van B&B

B&B met de kat des huizes, kwam me elke dag als ik terug kwam zo lief begroeten

Aankoop Brussel, heerlijk luchtje Daisy Eau So Fresh, alleen het flesje al.. en mooi lingerie bij Woman's Secrets

Namen Citadel

Lokvogel gekocht op de brocantemarkt in Namen, heerlijk doorleefd en prachtig van kleur.Het ondergrondse gangenstels..... de slaapkamer, gelukkig niet die van mij...

Frank heeft een nieuwe baan en moest 2 weken naar Belgie voor een opleiding, na de eerste week vroeg hij zaterdag waarom ga je niet mee een weekje. En dacht waarom ook niet. Hij zat 's avonds in een B&B een hele leuke oude carréhoeve in de middle of nowhere..... natuurlijk leuk, maar om daar nou de hele dag te vertoeven niet echt een optie... dus met twee auto's heen gereden, zodat ik overdag mezelf kon vermaken.

Een leuke B&B, sober maar gerund door een geweldig lieve vrouw, beetje spiritueel type, ze had er een pottenbakkerij bij en een galerie, ze is het 12 jaar geleden begonnen. Haar man overleed dat hun jongste kind 2 was. Nu runt ze dit in haar eentje met haar moeder van 82, zo schattig die twee, 's morgens kreeg ik op een grappig frans soort Nederlands hele uitleg waar alles leuk was + routes erbij.

De eerst dag was ik al verdwaald.... kon B&B niet meer terug vinden, ik ben echt goed in de weg, nooit geen probleem.... laat me maar los ben net een postduif... maar nee ik was echt de weg kwijt.... de tomtom... bracht me ergens maar geen B&B, er stond geen straatnaam bij.... dus tja, daar stond ik... Maar iemand gevraagd... Nederlands is niet echt hun ding.... dus in Frans mij de weg gewezen, het beetje Havo Frans was blijven hangen, dus gelukkig vond ik het weer terug... de dag erna maar de dichtsbij zijnde weg in getoetst wel zo handig..... voor B&B zonder straatnaam.

De eerste dag naar Namen gereden, was redelijk in de buurt, daar het citadel bezocht. Voelde wel vreemd daar in je eentje. Ticket gekocht kon je het een en ander daar bezoeken..... Ondergronds gangenstelsel..... met gids... maar ik was nog niet binnen daar in die gangen, slot hij een groot hekwerk achter ons.... en ik kreeg het spaans benauwd en liep maar tegen mezelf rustig blijven rustig blijven.... behoorlijk clausterfobisch.... hoe stom kon ik zijn... dus blij na 1,5 uur weer daglicht te zien. Frank lag 's avonds in een deuk hoe kon je dat nou doen..... ik stuur hier liefst een ander de kelder in..

Brussel bezocht, geshopt...., nog een brocante markt, dagje La Roche (ooit met Tante gecampeerd) ik heb me wel vermaakt in mijn eentje. Het enige rare is lunchen.... dat blijft iets vreemds hebben, je moet gewoon een boek meenemen dan of zo... want dat voelt heel eenzaam..

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk, zo'n onverwacht weekje weg en je hebt genoten zo te lezen! Ik ook want je beschrijft het weer zo lekker komisch :-)!

  Een fijne zondag! Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :)) Mooi verhaal..o en die gangen daar ging ik dus echt voor geen geld in! Stoer hoor dat je de hele week alleen hebt rondgesjouwd, ik weet niet of ik daar zo blij van zou worden..wil graag altijd alles delen..
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, maar ook wel stoer om alleen op pad te gaan.

  Groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful BLOG thank you for the amazing photos!

  Im your new follower...

  Lots of LOVE from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen