zaterdag 24 april 2010

Adembenemend mooi.












Ik kan het niet laten, misschien vinden jullie het ondertussen afgezaagd, maar vind het altijd prachtig als de boomgaard bij ons in bloei staat.

De pruimen boom bloeit heel uitbundig nu, het is zo'n prachtig gezicht. Vind het altijd de mooiste tijd hier rondom het huis als de boomgaard in bloei staat.

dinsdag 20 april 2010

Lucky shot



Van het weekend was het prachtig weer. De pups zaten heerlijk in de tuin. De hele week door waren er al hondjes naar hun nieuwe eigenaar verhuisd, alleen voor Finn zocht ik nog een baasje.

Ik dacht ik moet maar even nieuwe plaatjes van hem schieten... en ja dat kost engelengeduld... ze zitten vaak geen seconde stil, dus je moet net een moment hebben dat hij mooi even rustig zit. Dus ik zat rustig te wachten op een lucky shot. En op een gegeven moment zat hij prachtig te kijken!! Dat is een mooie foto van dit schattige ventje, kon ik hem mooi op mijn blog zetten.

Dus 's avonds de foto meteen op mijn blog geplaatst. Ik had hem nog geen twee tellen erop staan en daar ging de telefoon. Het was Corine van de blog Thuis http://www.corine-thuis.blogspot.com/ Die had Finn gezien en wilde hem graag komen bewonderen. De maandagavond kwamen ze en ja dan ga je toch door je knieën voor zo'n lekker vent!

Nu woont Finn dus bij Corine, haar man en kinderen en hun hond Jip.

Dus Corine heeft Finn al op haar blog gezet en ik hoop hem daar te kunnen volgens.

Waar een blog al niet goed voor is!!!

Corine leuk om je in het echie te hebben ontmoet!!! Kom Finn gauw een keer bij jullie Thuis bewonderen!!

Veel geluk met jullie nieuwe huisgenoot!!

http://www.corine-thuis.blogspot.com/

zaterdag 3 april 2010

Echt Hollands


















Over het algemeen hebben wij vrij rustige tinten in huis, veel naturel, grijs en wittinten. Veel linnen stoffen af en toe wat boerenbont ruiten in blauw en naturel, wat dat aan gaat ben ik gek of het scandinavische sfeertje, veel licht met her een der wat grijsblauwen.

Alleen in een hoek van de kamer heb ik Staphorster spinde staan, hij is knalgeel en van binnen blauw geverfd. Een paar jaar geleden van ik hem in Staphorst bij een handelaar in antiek. Hij stond bij hem achter in de schuur, helemaal vies, met plakfolie binnen in de kast, maar werd direct verliefd op de kast, hij heeft wel wat folkloristisch. Thuis hebben ik hem voorzichtig schoongemaakt. Wij wonen niet zo ver van Staphorst en onze boerderij lijkt veel op de huizen die in Staphorst staan, vroeg stond zo'n spinde met zijn zijkant tegen de muur naast de voordeur. Thuis bij ons staat hij gewoon met zijn rug tegen de muur.

Ondertussen heb ik wat oud boerenbontservies opgescharreld en een paar Marker hoedendozen prachtig simpel beschilderd met bloemen maakt het heel mooi kakkelbont en kleurt er allemaal geweldig bij. Hij vormt wel een spannend contrast met al het rustige in ons interieur, hij staat in een niet al te licht plekje van ons huis en is daar echt een zonnetje, hij licht de hele hoek op met zijn gele kleur. Zo op de fotocollage lijkt het toch echt behoorlijk knal bij ons. Echt Hollands!

vrijdag 2 april 2010

VROLIJK PASEN!!!!!!







IEDEREEN EEN HEEL VROLIJK PASEN TOEGEWENST!!!