zaterdag 13 november 2010

Mooi hé?!


Ik denk dat ik dat vandaag wel honderd keer heb geroepen mooi hé!

Vanmorgen ging de wekker om 5 uur...... Frank had het gisteren met zijn werk heel druk, ikzelf had het ook heel veel gewerkt deze week vergadering in Eindhoven, meereisdag, waarbij mij baas meereist een kijkt hoe het gaat, dat de voorbereiding voor de keuken weer natuurlijk op de valreep ging, dat we nog een aantal voorbereidingen moesten treffen van morgen, voor stroom, afvoer en water voor de nieuwe keuken. De dag ervoor was ik vrij en had ik de boel nog gepoetst zelf bleek op de vloer.... waar de oude keuken zat, wit wilde het niet worden (doorn in mijn oog zwembadvloer) en eigenlijk een zinloos klusje want alles staat op zijn kop nog .... Maar de vloer is zit nu toch onder de keuken moet je maar denken en het hardstenen blad is onverplaatsbaar..... dat was nog een behoorlijk klusje, gelukkig kwamen Carlijn en William nog even kijken, William kon meteen meehelpen om het massieve belgisch hardstenen blad op zijn plek van bestemming te krijgen, vier man sterk was daarvoor nodig, gelukkig hadden ze een karretje om het tot de keuken te rijden, maar je wilt niet weten wat het weegt.... Frank ligt al op 1 oor, total los van alle klussen en de stress van vanmorgen, want op tijd ging dat gewoon niet lukken om alles klaar te hebben, maar hij kan nog onder de keuken komen, morgen weer een dag .... het is nog geen 6 uur....hopelijk blijft hij liggen tot morgenochtend, geen zin in dat we midden in de nacht weer klaarwakker zijn, 18.00 uur is me iets te vroeg maar denk dat ik het ook niet te laat maak na zo'n eneverend dagje. Morgen maar de laatste afwerkingen, water, stroom en vaatwasser aansluiten en de knoppen er nog op, maar hier al vast een voorproef. Hij staat toch echt de keuken en ik denk dat ik wel honderd keer geroepen heb "Mooi he!, zo blij als een kind.

Je heb natuurlijk doorgegeven hoe je het wilt heb, de week erna heb ik nog wat wijzingen aan gebracht hoe of wat, want bij het moment dat ik alles uit tekende van de keuken vond ik hem toch nog niet helemaal naar mijn zin en wou ik graag wat veranderingen en nu staat hij er precies zo als ik hem in mijn hoofd had en zelfs nog mooier kan alleen maar uitbrengen "Mooi hé! (De andere kant moeten (de schouw en de kastdeur en nog wat kleine dingen veranderd worden, maar dat kan nu de pret niet drukken, hij is zo naar mijn zin!!)

Carlijn moest er al om lachen vandaag en Lara ook ze zei weet je nog (dit vind ze denk ik over haarzelf als baby wel het leukste verhaal)..... ooit had ze als 1,5 jarige haar middagdutje gedaan en haalde haar uit bed.... Ze had haar luier uitgedaan en de hele muur onder gesmeerd met haar grote boodschap die ze er voor had gebakken..... 3 turven hoog en het enige wat ze zei was "Mooi hé?!, ja hoe kan je dan boos zijn op kind die haar eigen kreatie zo mooi vind, dus schoot wel in de lach..... uren heb ik lopen poetsen.... bed zat onder, je weet wel zo'n leuk oud frans bed met gaas en over de lucht en .... de muur maar niet te spreken (ze was natuurlijk in haar optiek Picasso haarzelf). De vetvlekken kreeg ik er niet uit, ze grapte nog vandaag dat ik het huis toch nog verkocht had met vetvlekken op de muur. Ach de rest zag er geweldig uit dus daar keek de nieuwe bewoner gewoon door heen.

13 opmerkingen:

 1. Uhm....wat zou er mooi moeten zijn? Ik zie eigenlijk niets of ben ik nu suf? haha
  Nou ja...ik zie je blog, die is heel mooi...maar verder zie ik niets :)

  Groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat gaat een hele mooie keuken worden!

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig hoor!!
  Ik ben heel benieuwd naar eind resultaat.

  Zo'n dochter heb ik ook als jou!!
  Alleen was ze 5 jaar en deed ze dat in de houten blok hut.
  Wat als tijdelijk huis dient.

  Lieve groet,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhhh...dat is megastoer! Ik ben benieuwd hoe alles er uit ziet als het klaar is! Ik kan me zóóó goed voorstellen dat jij hier super blij mee bent!!!

  Nog een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie keuken die perfect bij jullie prachtige woonboerderij past!
  Laat je ons straks ook meegenieten als alles klaar en ingericht is? Ik kijk er naar uit!
  Lekker slapen zo ;-)
  Groetjes Karin (Mooi)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige keuken zeg!! oooh dat aanrecht!!! ik ben jaloers!!! hihi
  wat een werk maar dan heb je ook wat!! en je dochter blij dat ze op haar moeder lijkt!! woehahahah prachtig!
  fijne avond
  Yolanda
  gewoon lekker voor de keuken blijven zitten dromen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi?? Prachtig!!! Zo stoer, dat is wat we bedoelen hè?! Dat hout en het hardstenen blad... ik zou niet naar bed gaan, lekker de hele nacht vanaf de klepbank naar de keuken kijken...:))
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een geweldige keuken! Ik vind mooi een beetje zacht uitgedrukt, ik vind hem echt supergaaf!! Ik hoop dat je nog wat overzichtsfoto's van de keuken wil maken als jullie helemaal klaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zooo dat gaat supergaaf worden,onze hardstenen blad moest mee van het ene huis naar het andere,ik heb zitten zweten,want door het gewicht zou het hebben kunnen breken,maar gelukkig is het goed gegaan,succes met klussen verders,fijne avond,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeker mooi! Dat ziet er werkelijk schitterend uit, kan mij voorstellen dat je er blij mee bent.
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha, leuk verhaal over je dochter en haar "mooie" boodschap en je keuken...jaaaaa die is echt mooi hoor !!!!
  Fijn weekend verder, geniet van je prachtige keuken, lieve groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie hé, zegt ze.))
  Meid het is prachtig, als ik nog moest kiezen dan wist ik het wel.

  fijn weekend, lia

  BeantwoordenVerwijderen