dinsdag 12 oktober 2010

Hulpbehoevend


Hebben jullie dat ook van die bezoek je aan arts of therapeut.... alles best zolang ik maar alles aan mag houden, ben best een preuts typje...

Vorig jaar winter ging ik door mijn rug met een zak openhaardhout optillen van de grond, voelde hem erin schieten. Kon een week niet op of om. Uit bed komen kostte me een kwartier en in plaats dat het beter ging na een week werd het alleen maar erger. Dat ik besloot om een afspraak te maken met een manueeltherapeut. Kon gelukkig de volgende dag meteen terecht. Dus ik heen en daar sta je dan in bh en onderbroek, tot daar aan toe en staar wat naar de muur terwijl hij me links en rechts laat buigen. Daarna moet ik gaan liggen, tot zo ver gaat het goed, totdat ik mijn benen omhoog moet doen en me realiseer dat ik de verkeerde onderbroek aan heb gedaan die ochtend..... zo'n vlinder model, zolang je op de grond blijft staan best degelijk.... maar in deze positie was ik me niet helemaal zeker van het uitzicht wat hij op dat moment had.... ik voel mijn hoofd knalrood worden.... probeer zonder dat hij het door heeft de boel recht te trekken, voor zover dat gaat lukken.... vraagt hij nog doodleuk "heb je het warm"..... Ja, hier krijg je het wel warm van....schaamrood op de kaken...

Je snapt wel dat dat me de volgende keer niet meer gebeurt en ik gewapend in de aller degelijkste sloggi naar de volgende afspraak ga.

Gisteren tijdens me werk zie ik dat ik aan het einde van de middag een afspraak heb om te enten. Bijna vergeten, goed dat er agenda's zijn die je helpen herinneren. Alleen realiseer ik me dat ik weer iets fouts aan heb getrokken die ochtend.... Ik bel Frank onderweg en die ziet alles al voor zich en we moeten er eigenlijk wel om lachen. Eerst langs huis zijn geen optie dus er zat niks anders op.

En ja die middag zit ik in de praktijk en hij moet bij mijn bovenarm, alleen dat is nu het probleem, ik heb geen spillenarmpjes, dat ik mijn mouw helemaal tot bijna mijn schouder op kan halen..... Ik probeer een wanhopige poging te doen mijn rits op mijn rug te vinden, maar helaas mijn armen zijn te kort en er zit niks anders op dan de man vriendelijke te verzoeken of hij me wil helpen mijn rits van mijn hulpbehoevende jurk los te maken.... hij enten en daarna mocht hij hem weer dicht doen...... kan wel door de grond gaan...

Ach ja het kan nog erger..... ooit op een workshop met allemaal dames bijelkaar natuurlijk genoeg stof voor kostelijke verhalen. Moest de moeder van één van de meiden naar de gynaecoloog. Zegt die man tegen haar: "Wat heeft u er een werk van gemaakt"... zij had op het moment nog niet door waar hij het in godsnaam over had. Thuis ziet ze dat de bodylotion die ze 's morgens van haar dochter op had gedaan glitters bevatte..... Kostelijke verhalen toch, we hebben er dubbel om gelegen met zijn allen om Moe met glitterdoos.

11 opmerkingen:

 1. whoehahahaha ik kom niet meer bij om dat laatste verhaal!!
  Maar ik heb met jou ook te doen hoor! Pff.. ja zolang je alles aan mag houden gaat het nog wel maar oh wee....als er iets uit moet..
  maar jij zult vast noooooit bodylotion op doen zonder eerst te kijken of er glitters in zitten..!
  groetjes, ERna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woehaaa ... da's pas een door-de-grond-zak moment zeg ... met glitters :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. NOU, IK HEB DIE OOK VAN DIE MOMENTEN.
  ZOALS BIJ DE DOKTER EN JE LIGT OP DE ONDERZOEKS TAFEL EN JE MOET JE BENEN OMHOOG DOEN.
  EN HIJ ZIET JE ALLWAYS ZITTEN MET VLEUGELS.

  LIEVE GROET,
  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 4. PFFFF. Ik zeg niks, ik lach alleen!!!!
  Wat een heerlijke (ja voor jou genante) momenten :)
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woehaahaha wat een stunt!! wel een verademing hoor dat ik niet de enige ben met dit soort akties!!
  Fijne avond
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is nu 23.30 uur en ik hoor eigenlijk al in bed te liggen, maar heerlijk dat ik nog even op gebleven ben want dit had ik niet willen missen! De tranen lopen mij over de wangen...jij kan alles altijd zo geweldig beschrijven! Ik lig echt helemaal dubbel....! Tjonge zeg wat een verhaal...vooral de afsluiting ha ha ha!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dit is nog eens een leuk verhaaltje om te lezen voor het naar bed gaan haha
  Moe met glitterdoos, zie het al helemaal voor me
  kan me trouwens wel voorstellen dat jij het warm kreeg, maar ze zullen wel eens vaker wat zien :-)
  groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldig verhaal..hihi. Maar op dat soort momenten kan je wel door de grond zakken..
  En die glitterdoos...het zal je toch maar overkomen!!

  Groetjes van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oei... soms heb je van die momenten dat je weg wilt zakken. Maar van die glitterdoos....hahaha.

  groetjes LIA

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahah bekend bekend, dat laatste verhaal kwam ook voor in die nederlandse tv series; Single..
  Het zou je maar gebeuren zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooo, wat een ellende, en die glitters, vreselijk.
  Maar wel een heel leuk verhaal voor later.

  Groetjes
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen