zaterdag 29 mei 2010

Dagje Brugge





Vorige week had Frank voor zijn werk een afspraak in België, even gecombineerd om er maar een leuk dagje van te maken. Rond 1 uur was hij klaar bij zijn afspraak en zijn we doorgereden naar Brugge en hadden we de dag voor ons zelf.

Vlak voor ons trouwen zijn wij met mijn werk in Brugge geweest, heel gezellig met zijn allen met de bus, aanhang mocht mee, alles super de luxe geregeld, heel chique uit eten, prachtig hotels, we kregen zelfs zakgeld mee om te shoppen. We zijn o.a. in Brussel geweest en Antwerpen, maar Brugge vond ik het allerleukste, zo schattig al die oude huisje, leuk sfeertje, met gezellige terrasjes, we hadden prachtig weer.

Dus was even leuk om een dagje na 22 jaar weer even terug te zijn in Brugge. En eveneens het was heerlijk weer!! Ik had mijn fototoestel mee..... helaas de batterij was op, want dat oude deel met die schattige huisjes kon ik niet meer op de foto zetten en die zijn eigenlijk wel favoriet bij mij. Het andere deel van het stadje is ook prachtig, maar dat simpele sobere stukje van de stad vind ik eigenlijk het mooist. Het is er zo romantisch!!

12 opmerkingen:

  1. Brugge staat op mijn wensenlijstje en na het zien van deze foto's des te meer! Wat een sfeervolle stad! Balen dat de batterij leeg was...zul je net zien!!

    Een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Brugge, wat prachtig en nog heel authentiek, leuk om mee te kunnen genieten met die prachtige foto,s die je hebt gemaakt.
    En we houden nog wat te goed, als je er ooit nog eens komt dan zien we vast het gedeelte waar je zo weg van bent, de sobere plekken van een stad.

    fijne dag, Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat jullie mooi weer hadden. De laatste keer dat ik er was kwam de regen met bakken uit de lucht, en dan ziet alles er een stuk minder uit.
    Nu heb ik kunnen genieten van Brugge bij zon, dankzij jouw prachtige foto's.

    Daag
    Hermine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaa, Brugge vind ik ook geweldig mooi! We zijn er 2 jaar terug nog geweest, toen was het ook zulk prachtig weer.
    Wat onwijs balen dat juist dán je batterij leeg raakt .. nou zul je nog eens terug moeten - en dat vind je vast niet erg!
    Groetjes en een fijne zondag.
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, Brugge is zo mooi, heerlijke foto's en lekker zo'n dagje samen op stap, net een beetje vakantie vind je niet?

    groetjes en een fijne dag nog vandaag,
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vorig jaar zijn wij in Brugge geweest, en zo leuk daar. Mooi om foto's te maken ook. Heb je de hond ook nog zien liggen in een raam. Ik heb al bij verschillende mensen die hond op de foto gezien. Volgens mij doet hij niet anders hihi.

    fijne zondag, lia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow wat ziet het er prachtig uit daar,beetje ouderwets zeg maar,super hoor zo`n daagje uit,ik wens je nog een fijne zondag,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ook een plek waar ik zeker eens naar toe moet...
    Oh mijn lijst wordt steeds langer....wat een prachtplek....
    Fijne zondag

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Volgens mij heeft Lia of Hetty ook een keer foto's van Brugge op blog of picasa geplaatst, toen vond ik het al prachtig en deze foto's maken de smaak om er ook eens heen te gaan, alleen maar groter, PRACHTIG daar !!
    Kan me voorstellen dat het na zo'n lage tijd een leuk weer zien was

    Groetjes Yvonne
    ps. bedankt voor je lieve woorden...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ohhh Brugge ... echt genieten je foto`s !
    Ik ben al jaren fan van brugge , ik kom er zeker 2 a 3 keer in het jaar een weekend .
    En dan vooral tijdens de zandfeesten , dan is er een mega vlooienmarkt . Ik kan me voorstellen dat je genoeten hebt !!
    Ik wens je een fijne week toe
    Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijn dat jullie er naar toe konden. Heerlijk weer hebben jullie gehad.
    Brugge vind ik ook een prachtige stad.Vanaf hier ook eigenlijk niet eens zover maar het komt er niet zo snel van, dus leuk om er op je blog een aantal foto's van te zien.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het is voor ons inmiddels alweer 15 jaar geleden dat we een weekendje in Brugge waren maar ik herken toch nog best veel op je foto's. Lijkt me heerlijk om er weer eens naar toe te gaan maar dan nu met de kinderen, er is zoveel te zien en lekker uit eten mmmh...krijg al helemaal zin. (hoezo toe aan vakantie hihi).
    Fijne week,groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen