maandag 21 december 2009

Allemaal de beste wensen














Het weer werkt lekker mee zo, met het mooie pakje sneeuw buiten, het zonnetje erbij.
Echt een kerstgevoel!!

Wens iedereen een hele leuke kerst toe en het allerbeste voor het nieuwe jaar!!

zondag 13 december 2009

Kerstboom
















Dinsdag op de valreep nog een kerstboom gehaald samen met Frank, Jelle was laat uit school, dus die hadden we ook maar meteen opgepikt, dus met zijn allen naar het tuincentrum voor een boom, we waren aan de late kant, het was bijna sluitingstijd, dus snel een mooi boom uitgezocht en daarna nog wat kerstverlichting gekocht, vorig jaar deed de oude verlichting het voor de helft, nu maar twee snoeren aangeschaft.

Natuurlijk 's avonds meteen de boom op zijn plek gezet in de standaard...... maar waar was de kerstverlichting.... ik had het bonnetje voor de kerstboom kon ik me herinneren, maar de kerstverlichting... nee die had ik niet gepakt... en Frank dan ook niet... en Jelle ook niet.... dus daar stond de boom, en veel verder kwamen we niet dan een kale boom.... de volgende dag de kinderen naar school gebracht en meteen door gereden naar het tuincentrum, gelukkig wisten ze ervan en kreeg ik als nog de kerstverlichting mee en kon ik thuis weer verder met optuigen van de boom.

Vrijdag zijn de laatste 2 puppen naar hun nieuwe baasjes gegaan, de puppyren stond er wat verloren bij zo leeg zonder puppen.... leeg nestchyndroom, dat ik die meteen maar het afgebroken en daarna flink aan het schuiven geweest met de meubels, realiserend dat het voor het eerst was dat de kamer weer leeg was zonder computer en zonder ren en het eindelijk een beetje gaat worden zoals ik gehoopt had, wil nog wel een tafeltje of zo, maar daar wil ik spontaan tegen aanlopen zeg maar en er direct voor vallen, dat werkt bij mij het beste.

Ik had van de zomer een heel mooi tafeltje gezien, ik was er opslaag verliefd op.... maar we gingen nog op vakantie, als we nou niet uit eten gingen tijdens de vakantie, ik die na de vakantie mocht kopen van Frank. Ik braaf de hele vakantie gekookt.... maar helaas het tafeltje was verkocht net na onze vakantie.... gatver had ik maar een optie erop genomen.... ik moest echt drie keer slikken en kon me zelf wel voor de kop stoten, ik was er behoorlijk verliefd op.... nou ja, ik wacht dus op de volgende liefde op het eerste gezicht, al vind het moeilijk om het tafeltje uit mijn hoofd te zetten. Maar heb geen keuze, dus we lopen er wel een keer tegen aan.

vrijdag 11 december 2009

Verlanglijstje










Het boek van "New Farmhouse style" van Terry John Woods staat op mijn verlanglijstje, hier even wat mooi plaatjes!

maandag 7 december 2009

Sober landelijk




Mooi sober landelijk, daar hou ik van, mooie kalkverven, puur linnen en jute. Stoere meubels waar je de gebruiksporen kunt waarnemen.