zondag 13 december 2009

Kerstboom
Dinsdag op de valreep nog een kerstboom gehaald samen met Frank, Jelle was laat uit school, dus die hadden we ook maar meteen opgepikt, dus met zijn allen naar het tuincentrum voor een boom, we waren aan de late kant, het was bijna sluitingstijd, dus snel een mooi boom uitgezocht en daarna nog wat kerstverlichting gekocht, vorig jaar deed de oude verlichting het voor de helft, nu maar twee snoeren aangeschaft.

Natuurlijk 's avonds meteen de boom op zijn plek gezet in de standaard...... maar waar was de kerstverlichting.... ik had het bonnetje voor de kerstboom kon ik me herinneren, maar de kerstverlichting... nee die had ik niet gepakt... en Frank dan ook niet... en Jelle ook niet.... dus daar stond de boom, en veel verder kwamen we niet dan een kale boom.... de volgende dag de kinderen naar school gebracht en meteen door gereden naar het tuincentrum, gelukkig wisten ze ervan en kreeg ik als nog de kerstverlichting mee en kon ik thuis weer verder met optuigen van de boom.

Vrijdag zijn de laatste 2 puppen naar hun nieuwe baasjes gegaan, de puppyren stond er wat verloren bij zo leeg zonder puppen.... leeg nestchyndroom, dat ik die meteen maar het afgebroken en daarna flink aan het schuiven geweest met de meubels, realiserend dat het voor het eerst was dat de kamer weer leeg was zonder computer en zonder ren en het eindelijk een beetje gaat worden zoals ik gehoopt had, wil nog wel een tafeltje of zo, maar daar wil ik spontaan tegen aanlopen zeg maar en er direct voor vallen, dat werkt bij mij het beste.

Ik had van de zomer een heel mooi tafeltje gezien, ik was er opslaag verliefd op.... maar we gingen nog op vakantie, als we nou niet uit eten gingen tijdens de vakantie, ik die na de vakantie mocht kopen van Frank. Ik braaf de hele vakantie gekookt.... maar helaas het tafeltje was verkocht net na onze vakantie.... gatver had ik maar een optie erop genomen.... ik moest echt drie keer slikken en kon me zelf wel voor de kop stoten, ik was er behoorlijk verliefd op.... nou ja, ik wacht dus op de volgende liefde op het eerste gezicht, al vind het moeilijk om het tafeltje uit mijn hoofd te zetten. Maar heb geen keuze, dus we lopen er wel een keer tegen aan.

10 opmerkingen:

 1. Wat heb je toch een heerlijk landelijk huis.
  Mooie Zweedse klok ook, ik heb er zelf ook een, maar kan er geen plekje voor vinden, op de een of andere manier past ie niet bij mijn spullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi die balken in je huis! De kerstboom ging niet zonder slag of stoot maar nu kun je er lekker van gaan genieten!

  Groetjes, Ingrid (Home & Lifestyle)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje het is net of ik naar een huis in het hoge noorden kijk. Wat een prachtig huis hebben jullie zeg. Mooie boom ook zo, word een beetje afgezaagt vind alles mooi bij jou. Geniet ervan.... Liefs Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk dit is nu mijn idee van een kerstboom. Zo hoort een boom te staan, lekker vrij en niet opgepropt tussen de meubels.
  Vind het altijd heerlijk om bij je binnen te mogen kijken.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou dat was een hindernisbaan zeg, dat opzetten van de kerstboom..
  Maar het eindresultaat is prachtig,ik zeg het nog maar eens, je hebt een sfeervol huis en de inrichting is helemaal top!
  Op zich houd ik wel van zulke acties, zoals niet uit eten gaan en dan kun je 'm kopen.. dan ben je er extra blij mee! Pech dat dat tafeltje net verkocht was, maar er staat vast ergens nog een exemplaar op jou te wachten!Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je t prachtig mooi!!Ben helemaal weg van de klok.Mn grote complimenten hoor!Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig plaatje, de boom daar zo op die plaats, daar komt hij tot zijn recht. En jouw huis...geweldig...
  Ooh, ooh, wat zul je gebaalt hebben, ik voel met je mee, hoop echt dat je heel snel weer een mooie tafel tegenkomt.

  Fijne week, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Ik heb ook meteen een kijkje bij jou genomen. Wat woon je ontzettend mooi! Leuk om zo mee te genieten. Ik ga jou ook vaker bezoeken!

  Hartelijke groet,

  Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat mooi zeg,je hebt echt een heerlijk huis en de boom staat prachtig zo.Dacht even dat ik op een scandinavische blog was terechtgekomen,die klok is prachtig.Hopelijk kom je nog eens een mooi tafeltje tegen en dan natuurlijk meteen kopen hoor.
  Fijne avond,groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi, I wish you and your family a very happy christmas, and may next year brings much blessings and happiness to you all.
  Con mucho cariño,
  Maria Cecilia

  BeantwoordenVerwijderen