maandag 31 mei 2010

Kamer 100








Een week of wat begaf onze wc het, ik had hem iets te hardhandig behandeld, en voor ik het wist stond tot mijn enkels in het water....... niet dat ik daar rouwig om was, hij stond al ruim 30 jaar in het huis.... en compleet met de bekende zwembadtegel die door ons hele huis ligt, aandenken aan de oude bewoner..... dus we hadden geen keuze, die moest vervangen worden. Dus dit klusje kwam er even tussen door (Jelle's kamer moet nog af...) Eigenlijk wou ik de wc op een andere plek in het huis... maar ja... dat zou een hele verbouwing zijn, dus dan maar opknappen de boel.

De oude heb ik maar niet op de foto genomen, daar was ik niet echt trots op, maar deze is toch wel erg mooi geworden zou. Frank had nog nooit een toilet geplaatst, dus op hoop van zegen (alles is nu dicht getimmerd) of hij het zou doen en zo waar hij doet het, van de week nog even de laatste afwerking. Het fonteintje moet nog worden geplaatst, de deur (we hebben er een oude paneeldeur ingeplaatst) nog geverfd worden en dan is hij af! Maar we kunnen al vast weer beneden naar de wc wel zo handig!

zaterdag 29 mei 2010

Dagje Brugge





Vorige week had Frank voor zijn werk een afspraak in België, even gecombineerd om er maar een leuk dagje van te maken. Rond 1 uur was hij klaar bij zijn afspraak en zijn we doorgereden naar Brugge en hadden we de dag voor ons zelf.

Vlak voor ons trouwen zijn wij met mijn werk in Brugge geweest, heel gezellig met zijn allen met de bus, aanhang mocht mee, alles super de luxe geregeld, heel chique uit eten, prachtig hotels, we kregen zelfs zakgeld mee om te shoppen. We zijn o.a. in Brussel geweest en Antwerpen, maar Brugge vond ik het allerleukste, zo schattig al die oude huisje, leuk sfeertje, met gezellige terrasjes, we hadden prachtig weer.

Dus was even leuk om een dagje na 22 jaar weer even terug te zijn in Brugge. En eveneens het was heerlijk weer!! Ik had mijn fototoestel mee..... helaas de batterij was op, want dat oude deel met die schattige huisjes kon ik niet meer op de foto zetten en die zijn eigenlijk wel favoriet bij mij. Het andere deel van het stadje is ook prachtig, maar dat simpele sobere stukje van de stad vind ik eigenlijk het mooist. Het is er zo romantisch!!

maandag 17 mei 2010

Landgoed "De heerlijkheid in Eesveen"












Afgelopen zaterdag was Frank jarig, 46 jaar is hij geworden dit jaar.

Ik vroeg wat hij vroeg dit jaar, zijn antwoord was jou!

En in sommige jaren heeft het een enorme lading.

Dit gedichtje kreeg ik van een oude buurvrouw dat wij trouwden:

Liefde!

Het goddelijkste geschenk, dat een mens kan bezitten , als het een geven van zichzelf is.

(Romain Rolland)

Dus Frank deze is voor jou:

Yours for ever!!!