dinsdag 13 maart 2012

Beschuit met muisjes

Frank was laatst de schuur aan het opruimen. Tussen balen vlas, schoten echt tientallen muizen omhoog........ Ondanks alle maatregelen, voer in tonnen ect... is het dit jaar erger dan ooit met het hoeveelheid muizen. Maar ja op het platteland ontkom je er niet helemaal aan.


En als ik eerlijk ben heb ik het niet zo op een muis... Vind me zelf wel een rare hoor.... Spin, met theedoek oppakken wel te verstaan gaat me prima af.... Paard steigerend en met vier benen de lucht in aan een touw geen punt. Dus wat dat betreft een stoere meid.....

Maar ik en een muis..... Ja en waarom eigenlijk denk ik dan, hij is best schattig met zijn kleine zwarte kraaloogjes.. ze zitten wel eens in de stal en dat is oke als ik ze zie zitten.... maar ze moeten niet in een keer ergens uitschieten.... want dan verander ik in een hysterisch gillend keukenwijf met de slape lach, om dan snel ergens op te springen... wat voor handen is. Tot groot vermaak van Jelle.

Maar tussen al die balen vonden we deze wel erg schattig muisjes.... Carlijn wel stoer pakte ze op.... ik heb ze geaaid, deze niet bewegelijke babymuis is te overzien... pffffff.