vrijdag 15 juli 2011

Nu we er toch zijn.....



Ik druk aan de poets.... Frank een weekje België achter de rug, dus lekker voor het weekend alles aan kant. Radio hard aan en lekker mee zingen ondertussen.

Komt Jelle naar beneden er is een meneer voor je. ...... ondertussen zit ik me te bedenken wat ik nu weer gemist hebt.... iets vergeten, pupvisite????..... ik loop naar de deel waar de man staat. Benieuwd wat hij te melden heeft....

Hij geeft me een hand en zegt: "Ik kom bij je slapen", het komt zo komisch uit zijn mond dat ik in de lach schiet...?! En ik er achter aan grap... "heb je je cameraploeg buiten staan"... je bent toch niet van dat ene programma.

Ze moesten bij de buurtjes zijn... hij zei ach paardjes, leuk boerderijtje het zal hier wel zijn.....

Dus zei al neem aan dat jullie niet tussen ons in willen slapen en verwijs hem naar de buurtjes..

zondag 3 juli 2011

Druk maar gezellig







Van het weekend kwam Carlijn met 4 vriendinnen logeren, ze hadden een feest en vroeg of ze hier kon logeren.

Dus betekende voor Jelle of Lara dat ze hun kamer mochten opofferen... welke dat zou worden, zij moesten voor een nachtje samen op een kamer, moesten ze zelf maar even onderling uitzoeken. Lara was al meteen in protest.... Jelle is wat dat aangaat altijd wel makkelijk en toegevelijk... en bod zijn kamer aan als slaapplaats.

Zaterdagavond kwamen de meiden even de spullen brengen en verdwenen naar het feest.
Om pas tegen bijna ochtendgloren weer terug te komen en om 's morgens als 5 verkrukkelde krantjes uit bed te stappen. Lekker uitgebreid ontbijt gemaakt voor alle meiden. Een van de meiden zei tegen Carlijn dat ze een mooi prinsessenbed had...... ik schoot in de lach... Denk niet dat Jelle dat leuk vind dat hij een prinssenbed heeft haha, alhoewel waarschijnlijk niet veel boeit wat voor bed hij heeft...als hij maar slaapt.

Wij even daarna even er op uit met zijn tweeën, Carlijn vroeg wanneer we terug kwamen..... omdat ze nog naar de bus moesten met alle bagages... half vijf afgesproken... maar de helt ... was pas gereed om te vertrekken, de rest ging nog uitgebreid in bad, tja dames. Uiteindelijk in de auto... Frank zwaait ze uit bedenkt hij dat ze ook wel kunnen blijven eten... dus allemaal weer uit de auto.

De pizzaria gebeld, en de nodig kipfiletschotels besteld en daarna de dames richting huis gebracht. Ze bedankten ons voor de gezellige middag, eentje zei kun je ons niet adopteren, het is wel erg gezellig bij jullie.

Ieder geval een reuze gezellig dag gehad met alle meiden en hun verhalen.