zondag 28 maart 2010

Zo gaaf




Frank had vorige week een beurs in de Rai, ik mocht mee om te helpen. Best spannend weer zo'n grote beurs, maar heel leuk om te doen. Was wel bekaf na 3 dagen beurs. Kon geen pap meer zeggen. Het zijn best lange dagen. Voor we 's avonds in het hotel konden eten was het 21.00 uur, dan was je rond half twaalf klaar even, na kletsen met zijn tweetjes en de volgende dag weer door. Zaterdag waren we om 17.00 uur klaar, maar moest de stand nog afgebroken worden, een hele verhuizing. Nog 2,5 uur bezig geweest met zijn achten. Daarna nog met zijn allen naar de chinees geweest.

Van de week kreeg ik een heel lief kado van de bazen Egbert en Klaas-Jan (Klaas-Jan weet echt goed dat ik een camerafreak ben!!) van Frank, ik was helemaal perplex dat ik het kado open maakte, een hele mooie camera van Canon. De Canon Ixus 210, hij heeft super veel mogelijkheden, heel compact dus je neemt hem makkelijk mee in je tas. Ik ben er echt super blij mee.

Ben natuurlijk hem flink aan het uittesten wat hij allemaal kan.

Dus heel veel foto's geschoten de laatste dagen.

Hier even wat foto's van Lara, die na 2,5 jaar haar beugel uitmocht. Het liefst schieten de meiden zelf allerlei gekke foto's van hun zelf.... meestal met van die gekke bekkies. Maar vond deze zelf erg mooi van beugelbekkie af!!

En de rest even wat proefjes!!

woensdag 17 maart 2010

Het haasje




Vorig jaar kwam ik ze tegen bij Dille & Kamille maar helaas nog maar 1 haasje in de lindegroene kleur.... de andere vond ik minder leuk. Nog wat filialen afgebeld, maar helaas ik was het haasje, de haasjes waren helemaal uitverkocht.

Ik dacht ik hou even goed hun site in de gaten, kijken of ze weer haasjes hebben en zowaar, ze waren er weer. Dus meteen even een voorraadje ingeslagen, ze zijn zo simpel schattig.